cer innorat cladiri de birouri, new york abstract
29
Oct

Cat dureaza o lucrare de randare 3D?

Timpul necesar pentru a realiza o randare 3D, depinde în general de complexitatea proiectului, în care „designul“ și „peisajul înconjurător“ joacă un rol foarte important.

Fiind un proces elaborat, poate apărea pe parcurs nevoia unor ajustări spontane, drept urmare este greu de stabilit un termen general-valabil pentru toți clienții noștri. Unul dintre scopurile principale este, desigur, acela de a finaliza proiectele dumneavoastră cât mai repede posibil, la un standard de excepție.

Din acest motiv, aici la www.randari-arhitectură.ro, calitatea produsului este crucială, astfel încât dumneavoastră va puteți bucură în CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL de CELE MAI BUNE SERVICII !

Să trecem mai departe și să aflăm factorii ce pot influența timpul de realizare a proiectelor dumneavoastră :

Timpul : De ce necesită un astfel de proiect atât de mult timp ?

Pentru început, trebuie spus că fără un computer cu specificații foarte bune, capabil sa susțina randarile 3D într-un timp rezonabil, nimeni nu poate porni la un astfel de drum.

Un al doilea criteriu vital este experiența în domeniu: dobandirea unei astfel de abilități și accesul la un standard ridicat, poate dura câteva ani intregi.

Cu alte cuvinte, ceea ce pentru un începător în domeniu este o misiune imposibilă, noi transformăm în realitate. Echipa noastră de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul randari  arhitecturale 3D  va stă la dispoziție și va ajută să economisiți timp prețios.

Procesul de ofertare

Acest aspect poate părea irelevant la început, dar este un pas de baza pentru startul de succes al unei colaborări dintre noi și client. Asta înseamnă mai exact că noi inițial analizăm proiectul primit, iar dumneavoastră trebuie să fiți dispuși să îl acceptați.

Ce rol joacă acest lucru mai exact, atunci când vorbim de timp? Răspunsul constă în faptul că selectarea datelor/fișierelor dumneavoastră, precum și finalizarea și trimiterea ofertei sunt făcute la noi instantaneu.

În alte cazuri, spre exemplu alți concurenți din această nișă, au nevoie de până la 24 de ore sau chiar mai mult pentru finalizarea unei oferte, o pierdere imensă în condițiile în care timpul înseamnă bani și viceversa. În ziua de azi, nimeni nu își permite să piardă timp sau bani prin colaborarari deficitare la capitolul profesionalism.

Nivelul detaliilor

Principalul factor determinant care influențează durata obținerii produsului finit, este numărul și genul detaliilor necesare creării acestuia.

Spre exemplu, luarea în calcul a unor factori precum „iluminatul detaliat“, „natură“ sau „oamenii“, necesită o minuțiozitate mai mare și o perioada mai îndelungată în procesul de editare.Dacă va doriți ceva Fotorealist ( o redare care se apropie extrem de mult de o fotografie ), atunci trebuie luate și mai multe aspecte în calcul, respectiv focusarea pe detalii ce țin de fiecare Pixel în parte, pentru obținerea unui produs finit de calitate.

Dar nu este cazul să va îngrijorați, pentru că va aflați în locul potrivit. Randari-Arhitectura este mai rapid și mai eficient decât restul concurenților!

Animația

Animația reprezintă un alt punct de referință în crearea unui proiect. O randare statică va necesita spre exemplu mai puțin timp decât un video. In aceasta situatie, software-ul utilizat produce mai multe cadre pentru fiecare secundă si astfel va genera o imagine interactivă, care să va ofere experiența dorită.

Cu toate că aceste procese cer mai mult timp, echipa noastră de experți va pune eficient, într-un interval record la dispoziție ceea ce căutați.

Acum că v-ați făcut o idee despre anumiți factori ce influențează perioada de realizare  a unui astfel de proiect, să trecem la cifre mai concrete.

De regulă, clienții noștri primesc produsul finalizat în mai puțin de o săptămâna, și anume 3-4 zile. Pot exista desigur excepții, în care termenul se reduce la maxim 24 de ore. Fiind profesioniști în ceea ce facem, prin experiență noastră vom oferi aceeași calitate de TOP, chiar și într-un timp mai scurt.

Nu am reușit încă să va convingem? Nu ezitați și contactați-ne oricând, accesând secțiunea „Contact“ pentru a ne solicita o ofertă.

Echipa noastră va stă la dispoziție și ne bucurăm ca următoarea noastra colaborare este cu Tine!