pachet randari imobiliare si web design
27
Apr

Pachetul START-Dezvoltator

Cu tot mai mulți dezvoltatori imobiliari intră pe piață, este important să te diferențiezi de concurență și să-ți promovezi proiectele într-un mod eficient. Pachetul START-Dezvoltator este soluția perfectă pentru cei care doresc să își maximizeze prezența online și să își facă cunoscute proiectele în cel mai bun mod posibil.

Acest pachet oferă dezvoltatorilor imobiliari toate instrumentele necesare pentru a promova proiectele lor cu succes. Randările exterioare și interioare izometrice sunt ideale pentru a oferi o imagine realistă a proprietăților imobiliare și a atrage potențiali clienți.

Un website dedicat imobiliar, cu design personalizat și optimizat pentru SEO, permite dezvoltatorilor să-și prezinte proiectele într-un mod clar și atrăgător. Flyerele personalizate completează acest pachet și ajută la promovarea proiectelor în mod tradițional.

Identitatea și logo-ul de proiect sunt elemente cheie pentru a te diferenția de concurență și pentru a-ți construi o imagine puternică în piață. Acest pachet oferă dezvoltatorilor imobiliari o identitate de brand personalizată și un logo de proiect unic.

Gazduirea și SEO sunt, de asemenea, incluse în acest pachet. Dezvoltatorii imobiliari pot fi siguri că site-ul lor va fi găzduit într-un mod sigur și eficient, iar SEO-ul va fi optimizat pentru a maximiza vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare.

În concluzie, pachetul START-Dezvoltator este soluția perfectă pentru dezvoltatorii imobiliari care doresc să-și maximizeze prezența online și să își facă cunoscute proiectele în cel mai bun mod posibil. Prin oferirea de randări exterioare și interioare izometrice, website dedicat imobiliar, flyere personalizate, identitate și logo de proiect, gazduire și SEO, acest pachet oferă tot ceea ce este necesar pentru a construi o prezență puternică în piața imobiliară.

Stim ca dezvoltatorii imobiliari sunt mereu prinsi in fel de fel de situatii cu autorizatii, aprobari si negocieri, nu au timp sa caute raspunsuri la absolut toate intrebarile, asa ca noi ne-am gandit la o solutie completa pentru tine. Daca ai un proiect imobiliar nou, noi venim in intampinarea ta cu un pachet care include tot ce ai nevoie pentru a iti putea prezenta proiectul clientilor sau investitorilor tai incepand de maine:

  • randari 3D exterior
  • randari 3D izometrice compartimentare 
  • design flyere + print
  • design banner pentru locatie
  • design logo proiect
  • SEO
  • website si gazduire gratuita timp de 4 luni

Ce trebuie sa faci? Simplu: ne suni, ne spui unde va fi amplasat viitorul complex imobiliar, ne trimiti cateva imagini filmate sau fotografiate chiar si cu un telefon, schitele de la arhitect si un nume pentru domeniul tau. De restul ne ocupam noi. In maximum 10 zile vei avea propriul tau website si pliante, in asa fel incat se te prezinti in fata clientilor tai intr-un mod corect si profesionist.

Contacteaza-ne si afla detalii.